Què fem?

Des del 2005 s’han construït 25 escoles a la zona del Quiché i Alta Verapaz amb la cooperació de les institucions locals. També s’han fet apadrinaments a través de beques per estudis superiors i així donar oportunitats de futur als infants i joves. Amb orgull podem dir que alguns d’aquests ja s’han graduat a la universitat.

ESCOLES

Des de la seva creació l’any 2005 Oberts al Món ha cooperat per construir fins a 25 escoles de parvulari i de primària a zones rurals de Guatemala, en concret al Quiché i Alta Verapaz.


BEQUES


Des del 2010 s’han atorgat 1.300 beques de primària i secundària; 209 beques per estudis superiors i universitaris; 23 beques per a formació professional. Entre d’altres s’han graduat de mestres, perits comptadors o infermeria.


EQUIPAMENT I MATERIAL


Millora de les instal·lacions de les escoles, d’aules d’informàtica, biblioteca, construcció dipòsit i arranjament xarxa aigua potable, donacions de material escolar, assistència mèdica, ajuda alimentària, remodelació de lavabos, etc.


ACCIONS SOLIDÀRIES

Participem i organitzem diverses accions solidàries per donar-nos a conèixer, sumar esforços i aconseguir finançament per dur a terme els projectes a Guatemala.


Anuncio publicitario