Com puc col·laborar?

A Oberts al Món ens agrada compartir el nostre compromís amb totes aquelles persones que vulguin aportar el seu granet de sorra. Per fer-ho, t’oferim diferents opcions:

Fes-te soci: Per només 30€ l’any pots formar part d’aquest petit gran projecte de cooperació internacional a Guatemala. D’aquesta manera podràs participar activament a totes les assemblees i activitats que s’organitzin.

Apadrina un/a estudiant: Si vols ajudar a algun/a jove a poder seguir amb la seva formació per aprendre un ofici i així poder-se guanyar la vida, pots aportar 200€ l’any, que és el cost que té cada curs de formació superior.

Aportació lliure: Si el que vols és fer una aportació puntual o tens una idea o projecte concret en ment i el que vols és dur-lo a terme, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Vine als actes solidaris: Sigui com sigui, et convidem a assistir a tots els actes que fem. Segueix-nos al nostre perfil d’Instagram @obertsalmon i estaràs al dia de tota l’actualitat d’Oberts al Món.


Si et vols donar d’alta com a soci o vols formar part d’Oberts al Món, envia’ns un missatge a través del formulari de contacte que trobaràs a continuació amb la petició, idea o suggeriment que tinguis i ens posarem en contacte el més aviat possible. Junts ho aconseguirem!


Anuncio publicitario